Solliciteren bij Dutch Container Transport

Gepubliceerd op 21 augustus 2020 om 00:26

Beste Sollicitanten,

Wil jij nu lid worden en weet je niet precies hoe dat in zijn werk gaat? In dit bericht wordt jou stap voor stap uitgelegd hoe.

 

Allereerst is het van belang dat onze leden geregistreerd staan op Truckersmp en Trucksbook. Dit doen we om de privacy van onze leden te kunnen garanderen en zodat we zien of alle leden het 4.000 kilometer doel halen.

Stap 1: Meld je aan bij onze VTC op Truckersmp.

Dit doe je door in te loggen met jou Truckersmp account. Wanneer je onze pagina hebt bereikt kun je een apply sturen. Schrijf hier iets over jezelf: wie ben je, hoe oud ben je, waar kom je vandaan etc. Verstuur de sollicitatie en stap éen is voltooid.

(Link naar pagina: https://truckersmp.com/vtc/7128)

Stap 2: Meld je aan bij onze VTC op Trucksbook. Dit systeem is voor ons van groot belang, hiermee kunnen we vele dingen bijhouden. Ook is het voor de leden makkelijker om hun ritten te zien en alle informatie erover.

Allereerst zorg je ervoor dat jou steam account openbaar staat, dit moet niet van ons maar van Trucksbook zelf. Vervolgens maak je met jouw steam account een account aan op Trucksbook als je nog geen account had. Eenmaal afgerond moet je dat account gaan verifiëren. Ook zal je een download button vinden voor de Trucksbook cliënt, deze heb je later nodig voor het registeren van de ritten. Na dit gedaan te hebben kun je in de volgende link onze VTC vinden op Trucksbook waar je ook moet aanmelden, je mag hetzelfde bericht gebruiken van Truckersmp.

(Link naar pagina: https://trucksbook.eu/company/61370)

Nu je alles gedaan hebt zal er zo snel mogelijk contact met jou worden opgezocht en zul je de discord link ontvangen wanneer je bent aangenomen.

 

Met vriendelijke groeten, Dutch Container Transport

Your partner in containers.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

sven de bondt
4 maanden geleden

Hallo ik ben GhostRider1994 (Sven),
Ik ben opzoek naar een leuke VTC clan om samen convoy ritten mee te doen hoop dat ik jullie mag joinen, ik heb zelf een Scania waar ik al wat lange afstands ritten mee heb afgelegd, langste rit was 2.666km en heel soms kortere afstanden. Ik hoop jullie te mogen joinen. Mvg GhostRider1994

quentin
4 maanden geleden

hoi ik ben quentin ik ben 16 jaar oud
ik speel u ruim 6jaar euro truck en ik zag julie vtc voor bij komen en het lijkt me leuk om bij julie aantesluiten groetjes quentin

D.C.Transport
4 maanden geleden

Beste mensen,

Mochten jullie graag lid willen worden lees dan het bericht hierboven. Alles staat uitgelegd van A tot Z , mochten er vragen zijn kan je altijd de friends discord joinen en daar een staff lid benaderen.

Met vriendelijke groeten,
D.C.Transport

Danny rumph
4 maanden geleden

Ik likt me leuk om met veel man in convooi te rijden en het ziet er leuk uit

Met vriendelijke groet danny rumph

wesley schreurs
4 maanden geleden

hoi! ik zou graag veel veilige kilometers bij jullie willen maken!